2020-2021

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών ξεκινά δυναμικά τη φετινή χρονιά των νέων επιμορφωτικών προγραμμάτων από το Δήμο Νέστου. Στην όμορφη αίθουσα του Συλλόγου Θρακιωτών Νέστου η Δρ. Σοφία Χατζηνικολάου, η υπεύθυνη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρυσοπούλου Σταυρούλα, η κ. Χατζηδημητρίου Κατερίνα εκπαιδεύτρια ενηλίκων ενημέρωσαν τα μέλη και τους φίλους για τον σκοπό και τις δράσεις του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών, τηρώντας τις απαραίτητες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας περί της ασφάλειας της δημόσιας υγείας. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Δήμου Νέστου, που από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του είναι συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης καθώς και τον πρόεδρο κ. Βασιλείου Νίκο, και τα μέλη του Δ. Σ του συλλόγου Θρακιωτών Νέστου για την όμορφη φιλοξενία. Για τις κυρίες των τμημάτων της Χρυσούπολης, τα κορίτσια μου λέω εγώ, το ευχαριστώ ακούγεται φτωχό για να περιγράψει τα συναισθήματα που με κατακλύζουν. Δοτικές, ανήσυχες, φιλόξενες, διψασμένες για γνώση δεν είναι τμήμα εκμάθησης αλλά όμορφη παρέα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την αγαπημένη μου φίλη κ. Νουλα Πατεράκη…. Ξέρει αυτή.
Μπορεί να ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μπορεί η αβεβαιότητα να μπήκε στην καθημερινότητα μας, μπορεί ο προγραμματισμός της ζωής μας να αφορά το σήμερα και όχι το μέλλον, όμως όσο υπάρχουν φορείς όπως το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών και άνθρωποι όπως τα κορίτσια μου η ζωή θα είναι πάντα φωτεινή, γιατί θα στηρίζεται στη δύναμη που δίνει η γνωση

Εν. Χρυσούπολη 2020


2019-2020

Ξεκινήσαμε σήμερα στη Χρυσούπολη με δύο τμήματα : Ψυχολογίας και Θεραπευτικές Τεχνικές Ψυχολογίας για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2019 – 2020.
Σας περιμένουμε για να πορευτούμε μαζί σε ένα ακόμη όμορφο εκπαιδευτικό ταξίδι!
Χρυσούπολη Έναρξη 19-20