Όροι συμμετοχής
 

 1. Η δήλωση συμμετοχής στη θεματική ενότητα είναι  υπεύθυνη πράξη αυτοδέσμευσης.
 2. Η παρακολούθηση όλων των εισηγήσεων είναι υποχρεωτική, επιτρέπονται μόνο τέσσερις (4) δικαιολογημένες απουσίες.
 3. Η ετήσια συνδρομή για νέα μέλη ανέρχεται στο ποσό των150 ευρώ.
  Για παλαιά μέλη του  Κοινωνικού Πανεπιστημίου 140€.
  Σπουδαστές που έχουν βραβείο επιμέλειας πληρώνουν συνδρομή 130€.
  Αν παρακολουθήσει κάποιος σπουδαστής δύο τμήματα συγχρόνως, θα πληρώσει ως νέο μέλος 240€, ενώ το παλιό μέλος θα πληρώσει 220€.
  Τα χρήματα κατατίθενται στην Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR 56 0171 6180 0066 1812 7687 051, όπου ως φυσικό πρόσωπο αναφέρεται το όνομα Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών.
 4. Στη συμμετοχή τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου www.koinonikoinst.com για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ή την ιστοσελίδα μας στο facebook: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονικά εδώ. Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης σε πρόγραμμα σπουδών του Κοινωνικού Πανεπιστήμιο.
Η ετήσια συνδρομή νέων μελών ανέρχεται στο ποσό των 150 Ευρώ και για παλιά μέλη 140 Ευρώ. Πέρα από το ετήσιο πρόγραμμα «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο» τα μέλη θα μπορούν να παρακολουθούν και άλλες δραστηριότητες όπως προβολή και ανάλυση ταινιών, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.ά. Η συνδρομή των μελών καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα για την οργάνωση και τη λειτουργία του προγράμματος «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο» και των υπολοίπων δραστηριοτήτων, συγκεκριμένα τις μετακινήσεις των εισηγητών, τη διατροφή και διαμονή τους, τις βιβλιογραφικές σημειώσεις την υλικοτεχνική υποδομή και τη φιλοξενία ιστοχώρου. Επίσης από τη συνδρομή των μελών καλύπτεται η παροχή υπηρεσιών από εξωτερικούς συνεργάτες όπως λογιστή και νομικού συμβούλου.
Προσοχή: Τα Τμήματα θα λειτουργήσουν με τον κατώτερο αριθμό 40 συμμετεχόντων.